املت درست کردن با روش آشپزهاي حرفه اي :
املت از جمله غذاهايي راحت اما بسيار خوشمزه مي باشد که احتمالا بيشتر افراد مجرد اين غذا را از وعده هاي دوست داشتني خود بدانند.
مواد لازم جهت تهيه املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگي : دو قاشق غذا خوري
روغن : چهار قاشق غذا خوري
نمک ، فلفل ( سياه يا قرمز) و زردچوبه : به ميزان لازم
طرز تهيه املت با رب :
تابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و روغن را کف ظرف بريزيد تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد تا رب رنگ باز کند و بوي خامي آن گرفته شود. بعد از يک دقيقه تفت رب ، زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کنيد و کمي به هم بزنيد.سپس تخم مرغ ها را دانه دانه داخل تابه بريزيد و کمي نمک روي آنها بپاشيد و حدود پنج دقيقه اي به هم زدن ادامه دهيد تا تخم مرغ ها حسابي با رب مخلوط شوند.املت آماده شده را در کنار نان تازه ، پياز و سبزيجات دلخواه ميل کنيد .
نکته : در حين پخت املت حرارت را در هيچ مرحله اي کم يا زياد نکنيد.
درباره این سایت